Find din genbrugsplads

Her finder du åbningstider og adresser på ARCs genbrugspladser.

 

 

Begrænsninger som følge af corona

Alle nærgenbrugsstationer er midlertidigt lukkede fra 7. januar 2021, og der er indført adgangsbegrænsning på alle genbrugspladser. Det er ikke muligt at benytte døgnåbentordningen på Hvidovre og Kirstinehøj genbrugspladser, og alle bytteaktiviteter er lukkede. 

ARC følger myndighedernes anbefalinger og korrigerer løbende vores drift, så vi medvirker til at standse smitten med coronavirus.

Du kan holde dig opdateret om ændringer i ARCs services på vores infoside om corona.

Genbrugspladser

Brug en nærgenbrugsstation

Når du har mindre mængde affald

Bemærk: Alle nærgenbrugsstationer er midlertidigt lukkede fra 7. januar 2021. Se vores oversigt med coronarestriktioner her

En nærgenbrugsstation er en lille, urban en genbrugsstation som kan tage imod mindre mængder affald. Af samme årsag er der hverken plads til biler eller trailere.

Nærgenbrugsstationen kan heller ikke tage imod byggeaffald og sanitetsudstyr – vi henviser til ARCs ti store genbrugspladser. Der er byttecentre, hvor du kan stille ting, som er for gode til at smide ud – eller du kan være heldig selv at finde gode ting.

 

Sortering gavner jorden

Sådan sorterer du dit afflad

På ARCs genbrugspladser kan du aflevere affald i over 30 sorteringer.
Affaldssortering medvirker til at spare på jordens begræsede ressourcer. Når du sorterer, gør du en positiv forskel, for fremtidige generationer.