Tingbjerg Nærgenbrugsstation

Adresse

Ved Bygården 2

2700 Brønshøj

Åbningstider

Tirsdag og torsdag kl. 12.00 -18.00

Lørdag og søndag kl. 10.00 – 16.00

På helligdage, der falder på hverdage, vil nærgenbrugsstationen have åben kl. 10.00 – 16.00

Udvidede åbningstider

Vi tester udvidede åbningstider i en periode.

De udvidede åbningstider gælder ikke for bytterummet.

Mandag og onsdag kl. 07.00 – 14.30

Tirsdag og torsdag kl. 07.00 – 12.00 (fra kl.12-18 er der bemanding)

Fredag kl. 07.00 – 13.30

Der vil ikke altid være bemanding på pladsen, så hjælp med at holde orden, så det bliver en god oplevelse for den næste.

Bytterummet er åbent på nedenstående tider, tirsdag, torsdag og lørdag og søndag.

Tirsdag og torsdag kl. 12.00 – 18.00

Lørdag og søndag kl. 10.00 – 16.00

Lukket

Nærgenbrugsstationen har lukket den 24., 25., 26. og 31. december samt den 1. januar.

Brug en nærgenbrugsstation når du har en mindre mængde affald

En nærgenbrugsstation er en lille, lokal genbrugsstation som kan tage imod mindre mængder sorteret affald og genbrug fra private husstande. Der modtages ikke erhvervsaffald og der er hverken plads til biler eller trailere. Nærgenbrugsstationen er kun for gående eller cyklister. Nærgenbrugsstationen kan heller ikke tage imod haveaffald, byggeaffald og sanitetsudstyr – vi henviser til ARCs store genbrugspladser.

Bytterum

Der er byttemuligheder på alle pladserne, hvor du kan aflevere ting og tøj, som er for gode til at smide ud – eller du kan være heldig selv at finde gode ting. Du må gerne hjælpe med at stille dine ting pænt på hylderne og hænge tøj på bøjler, så bytterummet altid ser pænt og indbydende ud.

Bliv frivillig hjælper

Ønsker du at være frivillig på en eller flere af nærgenbrugsstationerne, så skal du bare kontakte genbrugsvejlederen. Som frivillig kan du hjælpe med at holde orden i bytterummet, passe blomster på pladsen, igangsætte events eller noget helt andet. Kom forbi og hør mere.  

Lån en ladcykel eller en trækvogn

Mod forevisning af sygesikringsbevis, kørekort eller pas kan du låne en ladcykel eller en trækvogn til at transportere ting til og fra nærgenbrugsstationen. Ladcyklen/trækvognen må ikke lånes til private formål og kan max. lånes i to timer og der skal udfyldes lånedokument ved udlån. Materielet kan ikke bookes på forhånd.

Udlånt materiel i form af ladcykel, trækvogn og sækkevogn skal være afleveret tilbage til pladsen senest en time før pladsens officielle lukketid.

Særligt om Tingbjerg Nærgenbrugsstation

På Tingbjerg Nærgenbrugsstation der ligger midt i bydelen, har vi et stort nyindrettet bytterum hvor der er legetøj, tøj, bøger og masser af service.

Hver torsdag er der kreaværksted med Natasha som selv bor i Tingbjerg. Alle er velkomne til at komme forbi og være med, På pladsen er der mange finurlige hjemmelavede kreating og masser af grønne planter.  

Sortering på nærgenbrugsstationerne

På nærgenbrugsstationerne kan du sortere dit affald i 12 forskellige slags affald, og aflevere eller klunse effekter til/fra bytterummene – læs her hvordan du skal sortere.

Du kan også hente de grønne poser til bioaffaldet på ARCs genbrugspladser og nærgenbrugsstationer i Københavns Kommune, eller bestille nye bioposer på København Kommunes hjemmeside.