Tingbjerg Nærgenbrugsstation

Adresse

Ved Bygården 2

2700 Brønshøj

Åbningstider

Tirsdag og torsdag kl. 12.00 -18.00

Lørdag kl. 10.00 – 16.00

Udvidede åbningstider

Vi tester udvidede åbningstider i en periode.

De udvidede åbningstider gælder ikke for bytterummet. Bytterummet er åbent på ovenstående tider, tirsdag, torsdag og lørdag.

Der vil ikke altid være bemanding på pladsen, så hjælp med at holde orden, så det bliver en god oplevelse for den næste.

Du kan komme af med dit affald til genanvendelse disse dage:

Mandag og onsdag kl. 07.00 – 14.30

Tirsdag og torsdag kl. 07.00 – 18.00

Fredag kl. 07.00 – 13.30

Lørdag kl. 10.00 – 16.00

På helligdage, der falder på hverdage, vil nærgenbrugsstationen have åbent som om lørdagen.

Lukket

Nærgenbrugsstationen har lukket den 24., 25., 26. og 31. december samt den 1. januar.

Om nærgenbrugsstationerne

En nærgenbrugsstation er en lille, urban genbrugsstation som kan tage imod mindre mængder affald. Af samme årsag er der hverken plads til biler eller trailere. Nærgenbrugsstationen kan heller ikke tage imod byggeaffald og sanitetsudstyr – vi henviser til ARCs ti store genbrugspladser.  På nærgenbrugsstationen er der byttecentre, hvor du kan stille ting, som er for gode til at smide ud – eller du kan være heldig selv at finde gode ting.

Sortering på nærgenbrugsstationerne

På nærgenbrugsstationerne kan du sortere dit affald i 12 forskellige slags affald, og aflevere eller klunse effekter til/fra bytterummene – læs her hvordan du skal sortere.

Du kan også hente de grønne poser til bioaffaldet på ARCs genbrugspladser og nærgenbrugsstationer i Københavns Kommune, eller bestille nye bioposer på København Kommunes hjemmeside.

Corona

Fra mandag den 29. november 2021, indføres der krav om, at alle kunder som benytter ARCs bytteordninger, skal bære mundbind.

Du kan holde dig opdateret om ændringer i ARCs services på vores infoside om corona.