Privat

ARC driver en række kommunale affaldsservices til private borgere, bl.a. nærgenbrugsstationer, genbrugspladser og affaldsindsamling (Dragør, Tårnby og dele af København). Hos ARC har du også mulighed for at benytte diverse ordninger til direkte genbrug.

Affaldsindsamling

ARC indsamler affaldet fra private husstande i Tårnby, Dragør og dele af København. Her kan få svar på ofte stillede spørgsmål, og finde affaldsordningen på din kommunes hjemmeside.

Din genbrugsplads

ARC driver genbrugspladserne og nærgenbrugsstationerne i København, Frederiksberg, Hvidovre, Tårnby og Dragør. Her tager vi imod næsten alle slags affald undtagen restaffald, og sørger for at så meget som muligt bliver genbrugt.

Sorter dit affald, inden du kører på genbrugspladsen – så kommer du meget hurtigere videre.

Tøj, sko og tekstiler kan bruges igen og igen

Tøjproduktion er en af de mest klima- og miljøbelastende aktiviteter.  Derfor går ARC ind for at øge andelen af tekstiler – både fra tøj og bolig – der bliver genanvendt. Hos os kan du aflevere alt slags tekstil uanset huller og pletter, så længe det er renvasket.

Direkte Genbrug

Passer lampen ikke længere i stuen, men er den for god til at smide ud? Eller mangler du en lampe, og vil hellere have en brugt end købe nyt? ARC tilbyder flere forskellige muligheder for direkte genbrug fra ejer til ejer. Nogle genbrugspladser tilbyder også byttecentraler til byggematerialer.

Skal du af med byggeaffald?

Så skal du have styr på dit byggeaffald

Sjællandsnetværket for Bygge- og Anlægsaffald har lavet en vejledning til private bygherrer, mindre entreprenører, virksomheder og håndværkere.