Sådan afleverer du erhvervsaffald

Genbrugspladser
Fra 2. januar 2022 udgår ordningerne med årskort og sms-billet.
Til gengæld bliver det nemmere for erhverv at køre på ARCs genbrugspladser. Erhverv vil automatisk få aflæst nummerpladen, og virksomheden vil en gang om måneden modtage en faktura i e-boks for antallet af besøg på genbrugspladserne.

Affaldsenergianlæg
ARCs affaldsenergianlæg omdanner både rest efter kildesortering fra husholdning og rest fra erhverv, som ikke skal genanvendes eller specialbehandles, til fjernvarme og energi. For at aflevere affald, skal man være oprettet som kunde.

Sådan bliver du kunde

Er du allerede oprettet som kunde til affaldsenergianlægget, kan du gå direkte til de relevante sider.

Nye kunder til affaldsenergianlægget tilmelder sig i linket herunder.

Fra 2. januar udgår årskort og sms-billet. Erhverv skal stadig betale særskilt for at aflevere farligt affald. Biler på udenlandske nummerplader med erhvervsaffald skal både betale særskilt for at køre ind på genbrugspladsen og for evt. at aflevere farligt affald. Læs mere i linket herunder.

Nye erhverv til genbrugspladserne som ønsker adgang til Døgnåben-servicen skal tilmelde sig inket herunder.

Bliv Batteriindsamler

Tilmeld din virksomhed som batteriindsamler – og hjælp miljøet

Tilmeld din virksomhed eller institution som batteriindsamler og giv miljøet en hjælpende hånd. Det er et godt signal om, at du arbejder for et bedre miljø og klima, når dine kunder kan komme af med brugte batterier hos dig.

Og så er det helt gratis at være med! Når batterikassen er fyldt, bestiller du afhentning. Så kommer ARCs datterselskab, SMOKA, og udskifter batterikassen.