Skal du af med erhvervsaffald?

Genbrugspladser


Erhverv betaler automatisk med nummerpladen, når de kører ind på ARCs genbrugspladser. Du behøver ikke oprette dig som kunde. Systemet aflæser automatisk erhvervsbilers nummerplade og henter samtidig oplysninger om bilen via SKAT. En gang om måneden sender ARC en faktura over antal besøg på genbrugspladsen til virksomhedens e-boks. Årskort og sms-ordning kan ikke længere benyttes.

Affaldsenergianlæg – affald til forbrænding


Når affaldet ikke kan genanvendes, skal det til forbrænding på affaldsenergianlægget. Her omdanner vi både rest efter kildesortering fra husholdning og rest fra erhverv, som ikke skal genanvendes eller specialbehandles, til fjernvarme og energi.For at din virksomhed kan benytte affaldsenergianlægget, skal du være oprettet som kunde.

OBS: På affaldsenergianlægget må man ikke aflæsse manuelt. Alt affald skal tippes direkte i silo eller via vores specialaffaldsanlæg. Affaldsenergianlægget modtager overordnet fire typer af affald: restaffald, rest fra erhverv med håndtering, klinisk risikoaffald og fortroligt affald.

ARC

– alt med affald

Hos ARC tager vi os af alt affaldet. Vores opgave er at hjælpe borgere og virksomheder af med affaldet på en måde, der er bedst for miljø- og klima.