Nærgenbrugsstationer

På nærgenbrugsstationen tager vi imod små mængder affald og effekter til genbrug.

Nærgenbrugsstationerne er små, urbane genbrugsstationer som kan tage imod mindre mængder affald. Af samme årsag er der hverken plads til biler eller trailere. Derfor kan nærgenbrugsstationen ikke tage imod erhvervsaffald, byggeaffald eller sanitetsudstyr – her henviser vi til ARCs store genbrugspladser

ARC står for driften af nærgenbrugsstationerne på vegne af Københavns Kommune, som ejer nærgenbrugsstationerne. Du finder følgende nærgenbrugsstationer:

Sorteringsvejledning for nærgenbrugsstationer

På nærgenbrugsstationerne kan du sortere dit affald i 12 forskellige slags affald, og aflevere eller klunse effekter til/fra bytterummene. Her kan du se hvilke slags affald, der kan afleveres på nærgenbrugsstationerne, og hvilke ting der hører til hvilken slags affald.

Sådan sorterer du på nærgenbrugsstationen

Direkte Genbrug

Passer lampen ikke længere i stuen, men er den for god til at smide ud? Eller mangler du en lampe, og vil hellere have en brugt end købe nyt? ARC tilbyder flere forskellige muligheder for direkte genbrug fra ejer til ejer. Nogle genbrugspladser tilbyder også byttecentraler til byggematerialer.