Om ARC

Hos ARC tager vi os af alt med affald. Vores opgave er at hjælpe dig og de øvrige borgere og virksomheder af med affaldet på den miljø- og klimamæssige bedste mulige måde. Vi tager os af alt med affald inden for vores fem ejerkommuner – Dragør, Frederiksberg, Hvidovre, København og Tårnby.

Jobsøgende

ARC er en offentlig virksomhed, og derfor slår vi alle ledige stillinger op. Det betyder desværre også, at vi ikke tager imod uopfordrede ansøgninger .

Indkøb og udbud

ARC er underlagt reglerne for offentlige indkøb, hvilket medfører, at mange anskaffelser skal ske gennem en lovbestemt proces og indebærer en udbudspligt. Når du indgår en handel med ARC findes der et sæt af indkøbsordrebetingelser, der også er knyttet til det EAN, som du skal sende en faktura til.

SMOKA & AV-miljø

Sammen med Vestforbrænding ejer ARC virksomhederne SMOKA og AV-Miljø. SMOKA er specialiseret i at håndtere farligt affald som fx batterier. AV-Miljø løser opgaven med opbevaring af affald, der ikke kan behandles som fx asbest.

Designguide

Hvis du skal løse en designopgave for ARC, finder du her retningslinjerne for brug af farver og logo, samt placering af ARCs logo

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

M: arc@a-r-c.dk

T: +45 3268 9300