Om ARC

Hos ARC tager vi os af alt affaldet. Vores opgave er at hjælpe dig og de øvrige borgere og virksomheder af med affaldet på en måde, der er bedst for miljø og klima. Vi håndterer affaldet for vores fem ejerkommuner – Dragør, Frederiksberg, Hvidovre, København og Tårnby.

Jobsøgende

ARC er en offentlig virksomhed, og derfor slår vi alle ledige stillinger op. Vi tager ikke imod uopfordrede ansøgninger.

Indkøb og udbud

ARC er underlagt reglerne for offentlige indkøb. Det betyder, at mange anskaffelser skal ske gennem en lovbestemt proces og indebærer en udbudspligt. Når du indgår en handel med ARC, findes der et sæt af indkøbsordrebetingelser, der også er knyttet til det EAN, som du skal sende en faktura til.
Læs mere herunder.

SMOKA & AV-miljø

Sammen med Vestforbrænding ejer ARC virksomhederne SMOKA og AV-Miljø. SMOKA er specialiseret i at håndtere farligt affald som fx batterier. AV-Miljø løser opgaven med at opbevare det affald, der endnu ikke er fundet en måde at behandle miljøsikkert – eksempelvis asbest.

Designguide

Hvis du skal løse en designopgave for ARC, finder du her en guide med retningslinjer for brug af farver og logo, placering af ARCs logo m.m.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

M: arc@a-r-c.dk

T: +45 3268 9300