Møllegade Nærgenbrugsstation

Adresse

Møllegade 25

2200 København N

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 12.00 -18.00

Lørdag og søndag kl. 10.00 – 16.00

På helligdage, der falder på hverdage, vil nærgenbrugsstationen have åben kl. 10.00 – 16.00

Lukket

Nærgenbrugsstationen har lukket den 24., 25., 26. og 31. december samt den 1. januar.

Brug en nærgenbrugsstation når du har en mindre mængde affald.

En nærgenbrugsstation er en lille, lokal urban genbrugsstation som kan tage imod mindre mængder sorteret affald fra private husstande .  Der modtages ikke erhvervsaffald. Af samme årsag er der hverken plads til biler eller trailere, nærgenbrugsstationen er kun for gående eller cyklister.

Nærgenbrugsstationen kan heller ikke tage imod haveaffald, byggeaffald og sanitetsudstyr – vi henviser til ARCs store genbrugspladser. Der er byttemuligheder på alle pladserne, hvor du kan stille ting, som er for gode til at smide ud – eller du kan være heldig selv at finde gode ting.

Ønsker du at være frivillig på en eller flere af nærgenbrugsstationerne, så skal du bare tage kontakt til genbrugsvejlederen. Som frivillig kan du hjælpe med at holde orden i bytterummet, passe blomster på pladsen, igangsætte events eller noget helt andet. Kom forbi og hør mere.  

På Møllegade, der er den mest besøgte nærgenbrugsstation i byen, findes det største bytterum med masser af tøj, bøger og møbler. Nærgenbrugsstationen er del af et åbent byrum ved siden af ByOasen med bænke og masser af sol. Udenfor er der en reol hvor du kan stille dine ting til bytte udenfor åbningstiden.  

Mod forevisning af sygesikringsbevis, kørekort eller pas kan du låne en ladcykel til at transportere ting til og fra nærgenbrugsstationen.

Ladcyklen kan maksimalt udlånes i 2 timer, og der skal udfyldes lånedokument ved udlån af denne.

Udlånt materiel i form af ladcykel, trækvogn og sækkevogn skal være afleveret tilbage til pladsen senest 30 minutter før pladsens officielle lukketid.

Sortering på nærgenbrugsstationerne

På nærgenbrugsstationerne kan du sortere dit affald i 12 forskellige slags affald, og aflevere eller klunse effekter til/fra bytterummene – læs her hvordan du skal sortere.

Du kan også hente de grønne poser til bioaffaldet på ARCs genbrugspladser og nærgenbrugsstationer i Københavns Kommune, eller bestille nye bioposer på København Kommunes hjemmeside.

Corona

Du kan holde dig opdateret om ændringer i ARCs services på vores infoside om corona.