Ledige job

Medarbejderne er ARCs vigtigste ressource.

Hos ARC er samarbejde, videndeling og læring en prioritet – og vigtig for vores succes. At udvikle medarbejderne er en investering i både dem og i fremtiden i vores virksomhed.

Vi har brug for dynamiske og målrettede mennesker, som vil være med i vores team og bidrage til et bedre miljø og klima til de næste generationer.

Da ARC er en offentlig virksomhed, bliver alle ledige stillinger slået op, og vi modtager derfor ikke uopfordrede ansøgninger.

At arbejde hos ARC

ARC vil tiltrække, udvikle, motivere og udfordre talentfulde og spændende mennesker, som går til deres arbejde med lyst og engagement. ARC-ansatte brænder for det, de laver, og er drevet af ønsket om at opnå mål og de bedst mulige resultater.

Vi driver og udvikler løsninger i tæt samarbejde med vores ejerkommuner og eksterne partnere. Vi gør vores til, at det er let og billigt for borgere og virksomheder at komme af med affaldet på en miljøvenlig måde. Vi tager alle et fælles ansvar for helheden, og vi værdsætter mennesker, som agerer med social ansvarlighed, tænker selvstændigt og tager initiativ. Vi er til for vore kunder – interne og eksterne, og vi behandler hinanden ordentligt og med respekt

Dine data

Ifølge EU’s persondataforordning er ARC forpligtiget til at oplyse hvilke persondata vi gemmer i forbindelse med en ansættelsesproces og hvad vi bruger dem til. Læs mere om hvordan ARC behandler persondata via linket nedenfor.

Få mere viden om ARC

Du kan læse mere om ARC og vores arbejde her