Batterikasser

Hent en gratis batterikasse til brugte batterier på din genbrugsplads.  – Så bliver det nemmere at huske, at sortere brugte batterier fra til genbrug, i stedet for at smide dem i skraldspanden. Genbruger vi ressourcerne i batterier, er der mindre behov for at hente nye råstoffer gennem minedrift. Det betyder mindre energiforbrug, mindre forurening og beskyttelse af naturområder.

Hjælp miljøet – hent en gratis batterikasse på din genbrugsplads 

De værdifulde ressourcer i brugte batterier kan bruges igen, hvis de indsamles og behandles rigtigt. ARC samler batterierne ind på genbrugspladserne. Her kan du få en gratis kasse til brugte batterier, der er lille nok til at kunne stå under køkkenvasken. Så er det nemt for dig at sortere brugte batterier fra husholdningsaffaldet.

Bliv batteriindsamler – det er gratis og uden arbejde for dig

Over 600 frivillige batteriindsamlere har en af ARCs store batterikasser stående i deres butik, institution eller hvor der færdes mange mennesker. Som batteriindsamler har du den fordel, at du ikke længere behøver at køre på genbrugspladsen med dine brugte batterier. Når kassen er fyldt, bestiller du en afhentning her på ARCs hjemmeside, så kommer vi og tømmer kassen.

Alt kan sorteres

Hos ARC siger vi også farvel til småt brændbart, alt kan sorteres, og miljøet vil elske dig for det.