Transport af privat affald

Pr. 01.04.2023 er proceduren for brugen af transportskemaet ændret, således at dette ikke længere skal afleveres på Genbrugspladsen, men fremsendes via en mailadresse til ARC.

Kun for private

Når du som transportvirksomhed, boligselskab eller vicevært transporterer affald for en privat husholdning til genbrugspladsen, skal der ikke betales erhvervsgebyr. Det skyldes, at private husholdninger allerede har betalt for at benytte genbrugspladsen. Du skal dog kunne dokumentere, at der ikke er tale om erhvervsaffald.

Så enkelt er det

Tryk på linket til transportskemaet og print det. Udfyld skemaet sammen med den du transporterer affaldet for og fremsend det udfyldte transportskema til mailadressen nummerplade@a-r-c.dk senest 24 timer fra indkørslen.

Kan jeg bruge særordningen hvis …

Begrænsninger som følge af corona

ARC følger myndighedernes anbefalinger og korrigerer løbende vores drift, så vi medvirker til at standse smitten med coronavirus.

Du kan holde dig opdateret om ændringer i ARCs services på vores infoside om corona

Sådan sorterer du

På ARCs genbrugspladser finder du over 30 sorteringer. For at gøre det nemmere for dig, er affaldet inddelt i nogle overordnede kategorier, som hver har en farvekode.