Transport af privat affald

Når større mængder affald skal transporteres til genbrugspladsen af et firma for private, boligselskaber og viceværter, skal transportøren medbringe et udfyldt transportskema

Begrænsninger som følge af corona

ARC følger myndighedernes anbefalinger og korrigerer løbende vores drift, så vi medvirker til at standse smitten med coronavirus.

Du kan holde dig opdateret om ændringer i ARCs services på vores infoside om corona

Kun for private

Når du som transportvirksomhed, boligselskab eller vicevært transporterer affald for en privat husholdning til genbrugspladsen, skal der ikke betales erhvervsgebyr. Det skyldes, at private husholdninger allerede har betalt for at benytte genbrugspladsen. Du skal dog kunne dokumentere, at der ikke er tale om erhvervsaffald.

Så enkelt er det

Tryk på linket til transportskemaet og print det. Udfyld skemaet sammen med den du transporterer affaldet for og aflever det til genbrugsvejlederen, når du ankommer til pladsen – og inden du begynder at bære affaldet til containerne.

Du kan også trykke på linket og gemme PDF dokumentet på dit skrivebord. I det gratis Adobe Reader kan du anvende værktøjet “udfyld og underskriv” til at udfylde skemaet digitalt. Print herefter skemaet, så transportøren kan have det med på genbrugspladsen.

Kan jeg bruge særordningen hvis …

Sådan sorterer du

På ARCs genbrugspladser finder du over 30 sorteringer. For at gøre det nemmere for dig, er affaldet inddelt i nogle overordnede kategorier, som hver har en farvekode.