Erhvervsaffald til genbrugspladsen

Værd at vide når du som erhvervskunde vil aflevere affald på genbrugspladsen

Automatisk nummerpladebetaling fra 2 . januar 2022

Fra 2. januar 2022 indfører ARC automatisk nummerpladebetaling for erhvervs brug af vores genbrugspladser. ARC fakturerer dermed pr. besøg og det er ikke længere muligt at købe årskort eller benytte SMS-ordning til ARCs genbrugspladser. Det betyder, at din bils nummerplade automatisk bliver aflæst, hver gang du kører ind på en genbrugsplads. Der vil automatisk blive hentet oplysninger om bilen fra SKATs motorregister; og på baggrund af disse oplysninger, vil ARC sende en månedlig faktura over besøgene til din e-boks.

Find den ordning der passer dig bedst

Når din virksomhed ønsker at aflevere erhvervsaffald på ARCs genbrugspladser, har du tre muligheder. Du kan vælge mellem:

På den måde kan du få den ordning, der passer bedst til virksomhedens behov. Husk at du ved anmodning skal kunne fremvise en kvittering eller årskort som dokumentation for, at du har betalt for at besøge genbrugspladsen.

Fleksiblet betalingssystem

ARCs betalingssystem tilbyder erhvervskunder en fleksibel løsning med mulighed for mindst mulig administration. Priskategorierne er justeret efter hvilket køretøj, der afleverer affald.

Registrerer virksomheden et betalingskort, trækkes betalingen for det enkelte besøg direkte fra det kort. Ligesom tidligere sker registreringen af betaling pr. besøg fra mobiltelefonen via SMS.

Prisen afhænger af hvilket køretøj, der afleverer affald til genbrug. Der sondres ikke mellem ”køretøj med eller uden trailer”.

Systemet er en fordel, når din virksomhed skal bogføre og eventuelt viderefakturere besøget på genbrugspladsen til de kunder, du afleverer affald for.

Tilmeld din virksomhed før du besøger genbrugspladsen første gang

Hvis din virksomhed ønsker at benytte en eller flere af ARCs otte genbrugspladser i kommunerne Dragør, Frederiksberg, Hvidovre, København og Tårnby, skal I være tilmeldt ARCs virksomhedsordning.

Tilmeldingen foregår online i vores tilmeldingssystem, og du skal indtaste følgende oplysninger:

  • P-nummer
  • CVR-nummer
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

Her kan du aflevere erhvervsaffald

Du kan anvende følgende af ARCs genbrugspladser, når du skal aflevere dit erhvervsaffald:

Ved tilmeldingen bliver du bedt om at danne et password, som du skal bruge til login, f.eks. hvis du senere vil tilmelde flere køretøjer eller mobilnumre.

                             

Sådan håndterer vi dine persondata

Som kunde hos ARC kan du være tryg ved, at vi behandler dine data i henhold til EU’s dataforordning.
Læs mere her

Begrænsninger som følge af corona

ARC følger myndighedernes anbefalinger og korrigerer løbende vores drift, så vi medvirker til at standse smitten med coronavirus.

Fra mandag den 29. november 2021, indføres der krav om, at alle kunder som benytter ARCs bytteordninger, skal bære mundbind.

Du kan holde dig opdateret om ændringer i ARCs services på vores infoside om corona