Erhvervsadgang til ARCs genbrugspladser

Priser for erhvervsadgang

Priser per besøg ekskl. moms
Personbil
128 kr.
Kassevogn
216 kr.
Ladvogn
216 kr.
Der opkræves ikke ekstra for trailere

Priser for farligt affald

Ønsker du at aflevere farligt affald, skal du købe en særskilt billet til dette
0-10 kg
116 kr.
10-25 kg
212 kr.

Eller ring til telefonnr. 7734 7710, så modtager du en sms med et link til betalingssiden for farligt affald. Du kan også benytte ovenstående link, hvis du kommer med erhvervsaffald i et privat registreret køretøj.

The link above will give you acces to pay for non danish numberplates and hazardous waste. Or call 7734 7710 and recieve a link for payment (only valid for danish phone numbers)

Automatisk nummerpladebetaling

ARC har indført automatisk nummerpladebetaling for erhvervs brug af vores genbrugspladser. ARC fakturerer dermed pr. besøg og det er ikke længere muligt at købe årskort og bruge SMS-ordning til ARCs genbrugspladser. Det betyder, at din bils nummerplade automatisk bliver aflæst, hver gang du kører ind på en genbrugsplads. Der vil automatisk blive hentet oplysninger om bilen samt bruger af bilen fra SKAT.

Virksomhedens samlede antal besøg på genbrugspladsen vil hver måned blive samlet til én faktura, som sendes til virksomhedens e-boks. Fordelen for virksomhederne er, at det giver et overblik over det reelle forbrug og dokumentation for det præcise tidspunkt bilen har været på genbrugspladsen. Med det i hånden kan virksomhederne fakturere egne kunder, samt dokumentere, hvad der er sket med virksomhedens affald fx ved et kommunalt tilsyn.

Oversigt over biltyper

Køretøjer der takseres som personbiler

Er der opsat et gitter eller anden ikke-permanent adskillelse mellem forsæder og varerum, betegnes køretøj som en personbil.

  • Personbiler 3 til 5 dørs.
  • Cykler og gående
  • 3-hjulet scooter
  • Scooter og motorcykel med/uden sidevogn
  • Arbejdskøretøjer som f.eks. bobcat, gummiged, truck og en traktor (uden vogn/anhænger)

Køretøjer der takseres som kassevogne

Køretøjer med lukket kasse integreret i bilens karrosseri beregnet til varetransport (ingen direkte adgang til varerum fra bilens forsæder).

  • Kassevogn
  • Lille kassevogn

Køretøjer der takseres som ladvogne

Køretøjer beregnet til varetransport i særskilt lad.

  • Ladvogn – med og uden overdækning
  • Pickup – med og uden overdækning
  • Traktor med vogn betragtes også som ladvogn.

Spørgsmål til genbrugspladser og nummerpladebetaling

Har du spørgsmål til erhvervsordning på genbrugspladser eller nummerpladebetaling, er du  velkommen til at kontakte os .

M: nummerplade@a-r-c.dk

T: +45 3268 9300