Betal for adgang til genbrugspladsen

Her kan du bestille og betale for en enkeltbillet til ARCs genbrugspladser.

Enkeltbillet

Hvis du afleverer erhvervsaffald i en bil med hvide nummerplader, skal du betale ved at købe en enkeltbillet via ARCs hjemmeside. Du skal købe og medbringe din billet enten i print eller elektronisk, f.eks. på din smartphone eller tablet, sådan at du kan vise den som kvittering for dit køb, når du ankommer på genbrugspladsen. Kun ved at medbringe enkeltbilletten på genbrugspladsen, kan du opnå adgang til at aflevere erhvervsaffald.

Bemærk, at enkeltbilletten kun er gyldig i en time fra købstidspunktet. Sørg derfor for først at købe enkeltbilletten umiddelbart inden du tager på genbrugspladsen.  Billetten gælder kun til ét besøg.

Sådan gør du

Du kan købe en enkeltbillet på to måder – husk at have et gyldigt betalingskort, fx Dankort, VISA eller Mastercard parat: 

Alternativt: Ring 77347710 så modtager du en sms med et link til betalingssiden for farligt affald.
OBS: Du skal have smartphone for at benytte denne option. 

Årskort og sms-ordning kan ikke længere benyttes.

Fra 2. januar 2022 betaler erhverv automatisk med nummerpladen, når de kører ind på ARCs genbrugspladser. Systemet aflæser erhvervsbilers nummerplade og henter samtidig oplysninger om bilen via SKAT. En gang om måneden sender ARC en faktura over antal besøg på genbrugspladsen til virksomhedens e-boks. Årskort og sms-ordning kan ikke længere benyttes.

Erhvervsordninger hos ARC

Der findes flere løsninger til erhvervskunder hos ARC

Begrænsninger som følge af corona

ARC følger myndighedernes anbefalinger og korrigerer løbende vores drift, så vi medvirker til at standse smitten med coronavirus.

Du kan holde dig opdateret om ændringer i ARCs services på vores infoside om corona