Køb enkeltbillet

Her kan du bestille og betale for en enkeltbillet til ARCs genbrugspladser uden at være tilmeldt vores almindelige erhvervsordning.

Enkeltbillet

Du skal købe og medbringe din billet enten i print eller elektronisk, f.eks. på din smartphone eller tablet, sådan at du kan vise den som kvittering for dit køb, når du ankommer på genbrugspladsen. Kun ved at medbringe enkeltbilletten på genbrugspladsen, kan du opnå adgang til at aflevere erhvervsaffald.

Bemærk, at enkeltbilletten kun er gyldig i to timer fra købstidspunktet. Sørg derfor for først at købe enkeltbilletten umiddelbart inden du tager på genbrugspladsen.  Billetten gælder kun til ét besøg.

Sådan gør du

Du kan købe en enkeltbillet på to måder – husk at have et gyldigt betalingskort, fx Dankort, VISA eller Mastercard parat: 

Alternativt: Ring 77347710 – Du får herefter en sms med et link til betalingssiden. OBS: Du skal have smartphone for at benytte denne option 

Begrænsninger som følge af corona

ARC følger myndighedernes anbefalinger og korrigerer løbende vores drift, så vi medvirker til at standse smitten med coronavirus.

Du kan holde dig opdateret om ændringer i ARCs services på vores infoside om corona

Erhvervsordninger hos ARC

Der findes flere løsninger til erhvervskunder hos ARC

Du kan f.eks. købe årskort eller komme på døgnåben genbrugsplads