Corona påvirker genbrugspladser og nærgenbrugsstationer

ARC følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at stoppe smitte med coronavirus. Her kan du se de gældende tiltag på ARCs services og genbrugspladser.

Genåbning til direkte genbrug

Fra lørdag den 24. april genåbner vi vores byttecentre og byttemarkeder på genbrugspladserne samt bytterummene på Nærgenbrugsstationerne, med de normale åbningstider.

Der vil være begrænset adgang til vores byttetilbud. Der opsættes skilte med angivelse af max. antal kunder som kan gå ind ad gangen.

Der skal bæres mundbind og sprittes hænder inden adgang til vores byttetilbud.

Det er igen muligt at aflevere, men ikke tage ting til direkte genbrug på Bispeengen Genbrugsstation, Hvidovre og Kirstinehøj Genbrugspladser.

Direkte genbrug er også genåbnet i Sydhavn Genbrugscenter.

Sørg for stadig at skabe sikkerhed for hinanden ved at holde afstandskravet på to meter.

Døgnåbent genåbner fra 4. marts

Fra torsdag 4. marts kan du igen benytte Hvidovre og Kirstinehøj genbrugspladser udenfor normal åbningstid, hvis du er tilmeldt ordningen.

Nærgenbrugsstationer genåbner fra 9. marts

Nærgenbrugsstationerne genåbner med de normale åbningstider fra tirsdag 9. marts – dog uden adgang til bytterummene, som genåbner fra lørdag den 24. april.

Opdateret 15042021

Hold øje med ændringer

ARC følger myndighedernes anbefalinger og vil løbende følge udviklingen i smittetrykket. I den forbindelse gør vi opmærksom på regeringens anbefaling om at se så få personer som muligt. Når der kommer ændringer, vil vi omgående melde ud på denne side

FAQ

Hold dig opdateret om corona

Du kan se de seneste nyheder om coronasituationen fra politi og sundhedsmyndigheder på coronasmitte.dk