Alt kan sorteres

Farvel til småt brændbart

 

 

Mindre forbrænding og mere genbrug

Der gemte sig mange gode ressourcer i genbrugspladsernes tidligere container til “Småt brændbart”. Faktisk kunne op mod 40% af containerens indhold sorteres til genbrug eller genanvendelse. Derfor sagde ARC i foråret 2021 helt farvel til Småt brændbart.

ARC har fjernet alle containerne til Småt brændbart på genbrugspladserne. I stedet har vi flyttet lidt rundt på containerne for at gøre det nemmere for dig at sortere og aflevere dit affald korrekt. Hvis der herefter er noget tilbage, som ikke kan genbruges eller genanvendes, har vi opstillet en ny container til “Rest efter sortering”.

Alt kan sorteres – og miljøet vil elske dig for det

Brug et par minutter længere på at hjælpe os med at få det sidste sorteret ud. Eksempelvis ved at tømme ringbindet for papirer eller gå i byttecenteret med gode ting, der kan bruges igen.

Du kan finde flere spørgsmål og svar om farvel til Småt brændbart i nedenstående Q&A.

Q&A

Direkte Genbrug

Passer lampen ikke længere i stuen, men er den for god til at smide ud? Eller mangler du en lampe, og vil hellere have en brugt end købe nyt? ARC tilbyder flere forskellige muligheder for direkte genbrug fra ejer til ejer. Nogle genbrugspladser tilbyder også byttecentraler til byggematerialer.