Alt kan sorteres

Hos ARC siger vi også farvel til småt brændbart

Mindre forbrænding og mere genbrug

Der gemmer sig mange gode ressourcer i genbrugspladsernes container til “småt brændbart”. Faktisk kan cirka 40% af containerens indhold sorteres til genbrug. Derfor er det på tide at  sige farvel til “småt brændbart”.

Fra 25. august 2020 vil du på Vermlandsgade Genbrugsstation opleve, at der ikke længere er nogen container til “småt brændbart”. I stedet har vi flyttet lidt rundt på containerne og opstillet sorteringsborde, for at gøre det nemmere for dig at sortere det sidste affald. Hvis der herefter er noget tilbage, som ikke kan genanvendes, har vi opstillet en ny container til “rest efter sortering”, ligesom på Sydhavn Genbrugscenter.

Målet er at “småt brændbart” udfases på alle ARCs genbrugspladser.     

Alt kan sorteres – og miljøet vil elske dig for det

Brug et par minutter længere på at hjælpe os med at få det sidste sorteret ud. Eksempelvis ved at tømme ringbindet for papirer eller gå i byttecenteret med gode ting, der kan bruges igen.

Q&A

Direkte Genbrug

Passer lampen ikke længere i stuen, men er den for god til at smide ud? Eller mangler du en lampe, og vil hellere have en brugt end købe nyt? ARC tilbyder flere forskellige muligheder for direkte genbrug fra ejer til ejer. Nogle genbrugspladser tilbyder også byttecentraler til byggematerialer.