Alt kan sorteres

Hos ARC siger vi også farvel til småt brændbart

 

 

Vi markerer det med vaffelis på vores genbrugspladser

På de tre åbningsdage kommer isvognen fra Nicecream i tidsrummet 14-17.

Torsdag 6. maj mellem kl. 14 – 17
Borgervænget Genbrugsstation
Bispeengen Genbrugsstation

På Bispeengen vil der desuden være taler med både Jacob Simonsen og Københavns Teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen fra klokken 16.
Det bliver et brag af en fest – og alle er selvfølgelig velkomne! 

Torsdag 3. juni mellem kl. 14 – 17
Hvidovre Genbrugsplads
Kulbanevej Genbrugsstation

Mindre forbrænding og mere genbrug

Der gemmer sig mange gode ressourcer i genbrugspladsernes container til “Småt brændbart”. Faktisk kan cirka 40% af containerens indhold sorteres til genbrug eller genanvendelse. Derfor er det på tide at sige farvel til Småt brændbart.

ARC har allerede fjernet containerne til Småt brændbart på Vermlandsgade Genbrugsstation og Sydhavn Genbrugscenter. I stedet har vi flyttet lidt rundt på containerne og opstillet sorteringsborde, for at gøre det nemmere for dig at sortere det sidste affald. Hvis der herefter er noget tilbage, som ikke kan genbruges eller genanvendes, har vi opstillet en ny container til “Rest efter sortering”.

Turen er nu kommet til at sige farvel til Småt brændbart på ARCs øvrige syv genbrugspladser.

Alt kan sorteres – og miljøet vil elske dig for det

Brug et par minutter længere på at hjælpe os med at få det sidste sorteret ud. Eksempelvis ved at tømme ringbindet for papirer eller gå i byttecenteret med gode ting, der kan bruges igen.

Du kan finde flere spørgsmål og svar om farvel til Småt brændbart i nedenstående Q&A.

Q&A

Direkte Genbrug

Passer lampen ikke længere i stuen, men er den for god til at smide ud? Eller mangler du en lampe, og vil hellere have en brugt end købe nyt? ARC tilbyder flere forskellige muligheder for direkte genbrug fra ejer til ejer. Nogle genbrugspladser tilbyder også byttecentraler til byggematerialer.