Besøg på Amager Bakke

Kom på besøg og se hvad der gemmer sig under skibakken!

Vi tilbyder et begrænset antal rundvisninger på energianlægget og en præsentation af ARCs forretningsområder, herunder hvordan vi håndterer alt med affald. Besøget er for virksomheder, foreninger, organisationer og andre gæster, som er interesserede i ARCs arbejde med affald.

NB: Vi oplever en stor efterspørgsel. Derfor anbefaler vi, at du booker dit besøg hos ARC i god tid. Hvis der ikke er ledige tider i kalenderen, betyder det, at alt er optaget.

ARC er en integreret del af storbyen. Vi tager byens affald og giver elektricitet, fjernvarme og genanvendelige materialer tilbage. Vi tilbyder et begrænset antal rundvisninger, hvor du kan få et unikt indblik i de systemer, som er usynlige i hverdagen, men som gør det, du ikke vil have, til det, du ikke vil undvære.

Besøget varer cirka to timer. Vi tilbyder besøg for minimum otte til maximum 25 deltagere, og inkluderer en rundvisning på energianlægget. For alles sikkerhed og på grund af mange trappetrin skal man være rask, gående og mobil for at komme på rundvisning inde på anlægget, og du skal bære hjelm og sikkerhedsvest på rundturen på anlægget.

Bemærk venligst at dette er et fagligt besøg. Alle henvendelser med fokus på sociale arrangementer, skiløb og fremvisning af tagfladen skal rettes til www.copenhill.dk

Besøget afholdes også på engelsk – This visit is also available in english.

Copyright: Ehrhorn Hummerston

Kommercielle arrangører (fx rejsebureauer og incomming) pålægges et administrationsgebyr på mindst 3900 kr. inkl. moms. Endelig pris afhænger af antallet af tilmeldte gæster.

Bemærk: Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på  1000 dkk ekskl. moms. Besøg skal aflyses senest et døgn (24t) før afholdelse.

Din sikkerhed

Det er et krav, at du er iført lange bukser og praktiske, lukkede sko, når du besøger os. Ingen adgang til anlægget med klipklappere, sandaler eller højhælede sko.

Kontakt

Du er velkommen til at skrive til os på visit@a-r-c.dk. Men er der ingen ledige tider i bookingkalenderen, betyder det, at vi er fuldt booket.

Bemærk, at der kan være en svartid på op til tre hverdage. ARCs besøgstjeneste har desværre ikke mulighed for at modtage telefonisk henvendelse.

Interesseret i at vide mere om plast?

Vi tilbyder besøg på vores plastsorteringsanlæg

Her er der mulighed for at se den teknologi, der bruges i de fleste plastsorteringsanlæg og få svar på dine spørgsmål om plastaffald.