Besøg på Amager Bakke

Kom på besøg og se hvad der gemmer sig under skibakken!

Få en rundvisning på energianlægget og en præsentation af ARCs forretningsområder, herunder hvordan vi håndterer alt med affald.
Besøget er for virksomheder, foreninger, organisationer og andre gæster, som er interesserede i ARCs arbejde med affald.

 

ARC er en integreret del af storbyen. Vi tager byens affald og giver elektricitet, fjernvarme og genanvendelige materialer tilbage. Kom og få et unikt indblik i de systemer, som er usynlige i hverdagen, men som gør det, du ikke vil have, til det, du ikke vil undvære.

Besøgets varer cirka to timer. Vi tilbyder besøg for minimum otte til maximum 25 deltagere, og inkluderer en rundvisning på energianlægget.

Bemærk venligst, at dette er et fagligt besøg. Alle henvendelser med fokus på sociale arrangementer, skiløb og fremvisning af tagfladen skal rettes til www.copenhill.dk

Besøget afholdes også på engelsk – This visit is also available in english.

Copyright: Ehrhorn Hummerston

Kommercielle arrangører pålægges et administrationsgebyr på mindst 3900 kr. inkl. moms. Endelig pris afhænger af antallet af tilmeldte gæster.

Bemærk: Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på  1000 dkk. Besøg skal aflyses senest et døgn (24t) før afholdelse.

Din sikkerhed

Det er et krav, at du er iført lange bukser og praktiske, lukkede sko, når du besøger os. Ingen adgang til anlægget med klipklappere, sandaler eller højhælede sko.

Kontakt

Du altid velkommen til at skrive til os på visit@a-r-c.dk

Bemærk, at der kan være en svartid på op til otte hverdage. ARCs besøgstjeneste har desværre ikke mulighed for at modtage telefonisk henvendelse.

Interesseret i at vide mere om plast?

Vi tilbyder besøg på vores plastsorteringsanlæg

Her er der mulighed for at se den teknologi, der bruges i de fleste plastsorteringsanlæg og få svar på dine spørgsmål om plastaffald.