ARC fonte

The Wave er ARCs primære font og har et markant, moderne og venligt udtryk, der spiller tæt sammen med udtrykket i logoet.

The Wave


The Wave er tegnet af designbureauet e-Types, der har udviklet ARCs visuelle identitet og sælges på licens gennem skriftsitet Playtype.com. ARC har således ikke eneretten til skrifttypen, men den er ude i begrænset distribution og giver således et langt mere unikt udtryk til ARCs kommunikation end ved brug af standard-skrifter. 

ARC har licens til at bruge The Wave på sine materialer. Kommunikationsafdelingen ligger inde med skriftfilerne og holder styr på antallet af licenser.

The Wave findes i vægtene Thin, Light, Regular, Demibold og Bold.

The Wave er tilgængelig som webfont

Det betyder, at den kan anvendes i web­design, det kan ses på a-r-c.dk, hvor rubrikker og underrubrikker bruger The Wave. Fonten hostes via servicen FontDeck, der sikrer, at skriften ikke kan kopieres fra ARCs website (hvilket ARC er forpligtet til at sikre jf. licensbestemmelserne for skriften).

Systemskrift

Arial er en standardskrift i Microsofts Office-pakke. Den anvendes som skriveskrift i al korrespondance, dvs. i e-mails, Word, PowerPoint og Excel.

Arial findes i vægtene Regular, Italic og Bold

Til PowerPoint anvendes skrift-varianten Arial og Arial Black.

Undgå at ‘råbe’ med teksten og anvend derfor kun kapitaler som supplement til almindelig skrift og derfor helst i skrifttypen ‘Regular’.

Skal du bruge ARCs logo?

Så kan du finde det her