Undervisning på plastsorteringsanlægget for 4.-6. klasse

Hvad sker der med den plast, du sorterer derhjemme? Hvorfor skal den igennem et sorteringsanlæg? Og hvilke egenskaber har de forskellige typer plastik?

Tag klassen med på læringsforløbet “Alverdens Plast” som foregår på vores sorteringsanlæg på Amager og lær mere om al den plastik vi er omgivet i i vores hverdag.

Se hvordan et sorteringsanlæg sorterer plast i forskellige plasttyper. Besøget tager udgangspunkt i plastens mange egenskaber, og hvilke udfordringer der er med plast i dag. Eleverne får desuden et indblik i plastens historie og udvikling, samt får muligheden for at reflekterer over, hvordan plastproduktionen ser ud i fremtiden.

Målet med forløbet er at gøre eleverne mere bevidste om deres forbrug af plastik, og derigennem forhåbentlig påvirke de stigende mængder af plastaffald.

Da der er begrænset plads på sorteringsanlægget, kan vi desværre kun have en enkelt klasse ad gangen.

Adresse: Vindmøllevej 6, 2300 København S.

Vigtigt: Dele af sorteringsanlægget benytter kraftige magneter, derfor er det ikke tilladt for personer med pacemaker at deltage i rundvisningen. Endvidere er der desværre ikke kørestolsadgang på sorteringsanlægget. 

Kontakt

Forløbet udbydes fortrinsvis om mandagen, men har du en anden dag i tankerne, så er du velkommen til at skrive til visit@a-r-c.dk. Så ser vi, om vi kan finde en løsning.

Bemærk, at der kan være en svartid på op til tre hverdage. ARCs besøgstjeneste har desværre ikke mulighed for at modtage telefonisk henvendelse.

Besøg vores genbrugscenter i Sydhavn

For 0. – 6. klasse

Vi tilbyder skolebesøg for 0.-6. klasse i vores læringsrum i Sydhavn Genbrugscenter.