Aftenbillede af Amager Bakke set ud over vandet fra Prøvestenen

Copenhagen Light Festival 2024

Kom på en gratis rundvisning og oplev hvad der gemmer sig under Københavns skibakke!

I forbindelse med Copenhagen Light Festival 2024 og vartegnet ”Green Beam VI”, lyser der en grøn laserstråle mellem to ikoniske placeringer i København – Tivoli og Amager Bakke. Som noget helt unikt kan du komme på rundvisning på affaldsenergianlægget og få et indblik i, hvad der sker med dit restaffald.

Amager Bakke er et vartegn i København, som er tegnet af den verdensberømte, danske arkitekt Bjarke Ingels (BIG). Bygningen er mest kendt for sin skibakke, men hvad sker der egentlig nedenunder?

Hver dag kommer 200-300 lastbiler med restaffald ind og læsser af på Amager Bakke. Restaffaldet bliver omdannet til elektricitet og fjernvarme til byens borgere, og du har nu en unik mulighed for at se og opleve processerne bag.

Skynd dig at booke en plads – det er gratis og først til mølle!

Proceshal

Praktisk

Pris: Gratis

Varighed: 1 time (16.30-17.30) Rundvisningen starter kl. 16.30 sharp, og det er ikke muligt at komme ind i bygningen, når rundvisningen er startet.

Dato: Torsdag d. 8/2 (udsolgt), tirsdag d. 20/2 og torsdag d. 22/2

Tilmelding: Du booker en plads via vores bookingsystem. Der er plads til 30 deltagere per rundvisning, og du kan booke op til 5 pladser.

Sikkerhed: Børn under 13 år og 140 cm. har ikke adgang til anlægget. Det samme gælder gangbesværede og kørestolsbrugere. Det er vigtigt at være i god fysisk form, da vi skal gå på trapper.

Adresse: Vindmøllevej 6, 2300 København S. En ARC-medarbejder vil møde dig ude foran receptionen kl. 16.30.

Kontakt: Har du spørgsmål, kan du skrive til visit@a-r-c.dk.

Aflysning: Er du forhindret i at deltage, skal du aflyse minimum 48 timer før rundvisningens start.

Affaldssilo

Undervisning og besøg

Er du en skole, en virksomhed eller forening?

Så har du mulighed for at besøge Amager Bakke året rundt.