Klimahåb på Amager Bakke

Sammen med Sundby kirke inviterer ARC på rundvisning og klimameditation på Amager Bakke mandag den 28. oktober kl. 16-18.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Kom på besøg og oplev hvad der gemmer sig under Københavns skibakke!

Amager Bakke er et vartegn i København, som er tegnet af den verdensberømte, danske arkitekt Bjarke Ingels (BIG). Bygningen er mest kendt som skibakke, men hvad sker der egentlig nedenunder?
Hver dag kommer 200-300 lastbiler med restaffald ind og læsser af på Amager Bakke. Restaffaldet bliver omdannet til elektricitet og fjernvarme til byens borgere, og du har nu en unik mulighed for at se og opleve processerne bag.

Det teknisk faglige møder det åndelige og spirituelle

Kan vores hungeren efter at købe og forbruge materielle ting stilles, hvis vi mætter den med et åndeligt nærvær, som fx en klimameditation? Det er blandt andet det, vi undersøger i KLIMAHÅB.

Program – 28. oktober 2024

16.00: Velkommen, kaffe og oplæg om ARC og Amager Bakke

16:45: Rundvisning på anlæg

17:30: Meditation på 10. sal

18.00: Farvel og tak for i dag

Din sikkerhed

Det er et krav, at du er iført lange bukser og praktiske, lukkede sko, når du besøger os. Ingen adgang til anlægget med klipklappere, sandaler eller højhælede sko. På grund af mange trappetrin skal man være rask, gående og mobil for at komme på rundvisning inde på anlægget, og du skal bære hjelm og sikkerhedsvest på rundturen.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på visit@a-r-c.dk. Vær opmærksom på, at vi i udgangspunkt ikke tilbyder specialiserede besøg med tilpasset indhold.

ARCs besøgstjeneste har en svartid på op til tre hverdage, og har desværre ikke mulighed for at modtage telefonisk henvendelse.