Bliv batteriindsamler

Tilmeld din virksomhed som batteriindsamler og giv miljøet en hjælpende hånd.

Batteriindsamler

Brugte batterier er fyldt med værdifulde materialer, der kan bruges igen. Det hjælper miljøet at undgå, at batterier ender sammen med husholdningsaffald i vores forbrænding. Husk de skjulte batterier i legetøj, sko, fødselsdagskort m.m.

Tilmeld din virksomhed – og hjælp miljøet

Du kan også give miljøet en hjælpende hånd ved at lade kassen med batterier stå synligt, så andre ved, hvor de kan komme af med deres batterier.

Det er især de små sølvfarvede batterier, kaldet knapceller, der skader miljøet, fordi indholdet af kviksølv er ekstra højt i den type batterier. Et andet problem med de små knapceller er, at de typisk er indbygget i produkter som diodelygter eller legetøj. Derfor skal produkter med indbyggede batterier enten tømmes for batterier eller sendes til elektronikaffald på genbrugsstationen. 

Gratis og uden arbejde for din virksomhed

Tilmeld din virksomhed eller institution som batteriindsamler og giv miljøet en hjælpende hånd. Det er et godt signal om, at du arbejder for et bedre miljø og klima, når dine kunder kan komme af med brugte batterier hos dig.

Når batterikassen er fyldt, bestiller du afhentning, så kommer ARCs datterselskab, SMOKA, og udskifter batterikassen. Kvit og frit

Om ARCs batteriindsamling

ARC har indsamlet brugte batterier siden 1988 i samarbejde med vores indsamlere. Batteriindsamlere kan være caféer, butikker, værksteder og andre typer virksomheder, skoler, biblioteker og institutioner eller steder, hvor der kommer mange mennesker

Ordningen er gratis for virksomheder og institutioner i følgende kommuner: Dragør, Frederiksberg, Hvidovre, København og Tårnby.

Allerede indsamler?

Log ind

Her kan du logge ind på din konto og bestille afhentning af fyldte batterikasser. Du kan også ændre dine kontoindstillinger.